ماندگاری لیزر موهای زائد و دوام آن
لیزر موهای زائد یکی از محبوب ترین روشهایی است که به علت مزایایی که به همراه دارد توانسته توجه افراد زیادی را به خود جلب کند.اپیلاسیون و اصلاح مداوممیتواند در طول زمان خسته کننده باشد و از طرفی رشد مجدد موها در این روشها به سرعت اتفاقمیافتد. ماندگاری لیزر اما یکی از دلایل مهم برای انتخاب این روشمیباشد. البته عوامل مؤثر دیگری میتواند بر میزان ماندگاری لیزر تاثیر گذار باشد. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا اطلاعات لازم را در این باره بیان کنیم.
لیزر موهای زائد زمانی که بتواند به طور کلی فولیکول مو را از بین ببرد دائمی است. اگر فقط بخشی از فولیکول مو تخریب شود، دوباره رشد میکند. مدت زمانی که طول میکشد تا موها دوباره رشد کنند به چرخه رشد موی فرد بستگی دارد. دوام لیزر موهای زائد به قدرت و مهارت پرسنل نیز بستگی دارد؛ بنابراین بهتر است همواره به مراکز معتبر برای این کار مراجعه کنید.
ماندگاری اثر لیزر موهای زائد در نواحی مختلف بدن
هر بخش از بدن شامل موهایی با شدت ضخامت مختلف است؛ ماندگاری نتیجه حاصل از لیزر روی بخشهای بدن بستگی به میزان تخریب فولیکولهای مو و نوع رنگ مو و پوست در آن منطقه دارد.
لیزر موهای زائد پا
لیزر موهای زائد پا میتواند به شکل قابل توجهی مؤثر عمل کرده و تاثیر طولانی داشته باشند. برخی افراد ادعا کردند که در بیشتر قسمتهای پا رشد مجدد موها به شدت کاهش پیدا کرده یا از بین رفته اند.
لیزر موهای زائد صورت
صورت یکی از حساس ترین بخشها در بدن محسوبمیشود و لیزر موهای زائد آن یکی از اثرگذارترین روشها برای خانمها و آقایان محسوبمیشود. البته نواحی چم بسیار حساس هستند؛ بنابراین بهتر است برای انجام لیزر حتما به مراکز معتبر مراجعه کنید.
لیزر موهای زائد بیکینی
لیزر موهای زائد بیکینی توان از بین بردن مو تا ۸۰ تا ۹۰ درصد را شامل میشود. البته مسائل هورمونی و ویژگیهای هر بدنمیتواند بر ماندگاری آن تاثیر بگذارد. شمامیتوانید با استفاده از لیزر کیوسوئیچ برای بیکینی نسبت به رفع موهای زائد آن اقدام کنید.
لیزر موهای زائد زیربغل
بخش زیر بغل یکی از مناطقی است که بانوان بسیاری تمایل به حذف موهای زائد آن دارند. تاثیر لیزر روی این بخش میتواند به شکل قابل توجهی اثر گذار باشد و افراد از شر موهای زیر بغل که عموما سبب بوی بد و عرق کردن میشود، راحت شوند.
عوامل ماندگاری لیزر موهای زائد
متخصص لیزر شما همچنین تعیین میکند که آیا شما فرد مناسبی برای لیزر موهای زائد هستید یا خیر. بسیاری از افراد از عوامل مهمی که بر نتایج لیزر موهای زائد تاثیر میگذارد بی اطلاع هستند. در ادامه به چندین مورد اصلی در این مورد اشاره کرده ایم:
رنگ پوست
در مورد اثربخشی لیزر موهای زائد، رنگ پوست شما عامل مهمی محسوبمیشود. به میزانی که رنگ پوست روشن ترمیشود، تاثیر لیزر روی موها افزایشمییابد. با این حال، لیزر را میتوان برا انواع پوست به کار برد اما ممکن است برای دستیابی به نتایج مطلوب، دورههای بیشتری نیاز باشد.
رنگ مو
رنگ موی شما نیز در فرایند لیزر اثر گذار است؛ هرچه رنگ موهای شما تیرهتر باشد، درمان موثرتر خواهد بود زیرا لیزر به راحتی میتواند هر فولیکول مو را هدف قرار دهد. برخی از لیزرها قویتر و دقیقتر از بقیه هستند و از طول موجهای متفاوتی برای هدفگیری بهتر رنگهای موهای روشنتر استفاده میکنند.
سطح هورمونها
سطح هورمونها روی رشد مو تاثیر گذار است. به همین دلیل هورمونهامیتوانند در نتیجه درمان لیزر موهای زائد شما نیز تاثیر بگذارد. هرچه سطح هورمون شما بالاتر باشد، موهای شما سریعتر رشد میکنند و احتمالاً به درمانهای لیزر موهای زائد بیشتری نیاز خواهید داشت.
ژنتیک
ژنتیک و چرخه رشد موهای شما نیز از عواملی است که قبل از انجام هرگونه لیزر باید توسط افراد متخصص بررسی شود. برخی ممکن است موهای نازک و برخی دیگر موهای ضخیم داشته باشند. این مسئله میتواند بر روی دورههای مورد نیاز برای رفع موهای زائد نیز تاثیر گذار باشد.
تاثیر رنگ پوست در لیزر موهای زائد
حذف موهای زائد در افرادی که رنگ پوست روشن و موهای مشکی و یا تیره دارند، بهترین نتیجه را به همراه دارد. دلیل آن این است که کنتراست رنگدانه باعث میشود لیزر موها را به درستی هدف قرار داده و به داخل فولیکول حرکت کند و فولیکول را از بین ببرد.
روشهای افزایش ماندگاری لیزر موهای زائد
از جمله راههای افزایش تاثیرگذاری لیزر میتوان به موارد زیر اشاره کرد: اپیلاسیون کردن قبل از جلسات لیزر رفع موهای زائد را بسیار سختتر میکند همچنین قبل از مراجعه باید از استفاده از لوسیون، دئودورانت و سایر محصولات آرایشی روی پوست خودداری کنید.
قرار گرفتن در معرض نور خورشید نیز میتواند بر فرایند لیزر کردن، تأثیر بگذارد. نه تنها باید قبل از درمان از قرار گرفتن در معرض نور خورشید خودداری کنید، بلکه باید این کار را پس از انجام لیزر نیز ادامه دهید تا بتوانید از پوست خود محافظت کنید.
آیا لیزر موهای زائد دائمیاست؟
جواب این سؤال به صورت کوتاه نه ایت. در واقع لیزر موهای زائد با تخریب فولیکولهای مو از رشد موهای جدید جلوگیری میکند. این کار، فولیکولهای مو را برای مدت طولانی در حالت خواب قرار میدهد. هنگامیکه موها دوباره رشد میکنند، سبکتر، ظریف تر و تعداد آنها کمتر میشود.
عوارض جانبی لیزر موهای زائد
ممکن است برخی افراد در طی فرایند لیزر احساس سوزش را تجربه کنند.
عوارض جانبی جزئی دیگری وجود دارد و ممکن است شامل موارد زیر باشد:
- تغییرات در رنگ پوست، به ویژه در افرادی که پوست تیره دارند، که معمولا موقتی است.
- قرمزی پوست
- تاول یا پوسته شدن پوست
- ایجاد اسکار پوستی.(البته این مورد بسیار نادر است)
- آفتاب میتواند پوست را تحریک کند و خطر ایجاد تاول و زخم را افزایش دهد.
چگونه لیزر موهای زائد را از بین میبرد؟
لیزر موهای زائد از نور برای هدف قرار دادن رنگدانه در موها استفاده میکند. نور لیزر از ساقه مو رد میشود و مستقیم به سمت فولیکول مو حرکتمیکند. گرمای نور لیزر فولیکول مو را تخریبمیکند و امکان رشد مجدد را از آنمیگیرد. در کلینیک دکتر هنرور تمامی این مراحل به صورت دقیق و حرفه ای انجاممیپذیرد تا افراد پس از انجام لیزر بتوانند بیشترین نتیجه را دریافت کنند.
به چند جلسه لیزر موهای زائد نیاز دارید؟
شما احتمالاً به شش تا هشت جلسه درمان لیزر موهای زائد نیاز خواهید داشت. هر جلسه بین شش الی هفت هفته باهم فاصله دارند. بهتر است پس از انجام این عمل، برای نتیجه بهتر به نکات و روش افزایش دوام لیزر مو که توسط دکتر متخصص ارائه میشود توجه کنید تا بتوانید پوستی صاف و شفاف داشته باشید.
رشد یا عدم رشد مو به چه چیزی بستگی دارد؟
این مسئله به چرخه رشد مو در بدن هر فرد بستگی دارد. البته مهارت و دقت فردی که مسئول لیزر بدن شما است نیز میتواند به صورت موثری بر این مسئله تاثیر گذار باشد. هر چه بیشتر فولیکولهای مو تخریب شوند احتمال رشد مجدد کمتر است.
آیا ممکن است موهای زائد پس از لیزر برگردند؟
رشد موها به سرعت و قطعا اتفاق نمی افتد. گاهی اوقات دلیل بازگشت موهای شما ناشناخته و غیرقابل کنترل است. دائمی بودن لیزر موهای زائد تضمینی نیست چرا که میزان حذف موهای زائد همیشه به عوامل مختلف فردی بستگی دارد. البتهمیتوان انتظار داشت که موهای زائد بین دو ماه تا دو سال یا بیشتر ناپدید شوند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.