تخلیه ژل بدون رعایت این موارد اصلا انجام نشود!!!

, , , , ,
تخلیه ژل بدون رعایت این موارد اصلا انجام نشود!!!

تزریق ژل از جمله فرآیندهایی است که این روزها به دلایلی زیادی برای اصلاح عیوب صورت استفاده می‌شود. اما گاهی لازم است که تخلیه ژل انجام شود. به این موضوع توجه کنید که هم تزریق ژل و هم تخلیه ژل به دلیل اینکه با سلامتی شما ارتباط مستقیم دارند دارای اهمیت بسیار زیادی هستند. به همین دلیل نباید در مورد انجام آن‌ها ریسک کنید و آن را به هر پزشک یا تکنسینی بسپارید. اصولا تمامی اقداماتی که در جهت زیبایی و سلامتی صورت مثل تزریق بوتاکس، فیلر و … انجام می‌دهید باید با بررسی و تحقیق زیاد انجام شود.

تخلیه ژل چیست؟

اما به صورت کلی می‌خواهیم بدانیم که تخلیه ژل به چه معناست. همه افراد با هدف اصلاح عیوب و نقص‌های صورت خود و در جهت زیباتر شدن و پرتر شدن صورت اقدام به تزریق ژل و یا سایر روش‌های زیبایی مثل مزوتراپی و … می‌کنند.
گاهی نتیجه تزریق با آن چیزی که در ذهن فرد وجود داشته است متفاوت خواهد بود مثلا ممکن است قرینگی به صورت کامل انجام نشده باشد و یا تزریق به صورت بیشتر از نیاز انجام شده باشد. البته گاهی هم ممکن است بدن فرد به نوع ژل و یا نوع تزریق واکنش و حساسیت نشان دهد. به همین دلیل باید ژل را تخلیه کرد. این موضوع را به خاطر بسپارید که تمامی این موضوعات بهتر است با تشخیص پزشک متخصص باشد.

🌸 همچنین بخوانید: 5 ماسک برای جوان سازی پوست صورت در خانه که حتما باید امتحان کنید!

چه زمان باید تخلیه ژل انجام شود؟

چه زمان باید تخلیه ژل انجام شود؟

سوالی که در این قسمت ممکن است برای شما پیش بیاید این است که اصولا تخلیه ژل چه زمانی انجام خواهد شد. در پاسخ باید گفت که برای تخلیه ژل دلایل مختلفی وجود دارد که در ادامه آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

  • هر نوع واکنش غیرطبیعی و آلرژیک در ناحیه تزریق شده
  • تقارن نداشتن نواحی تزریق شده به خصوص در مورد لب
  • به وجود آمدن توده‌های سفت
  • تورم زیاد و طولانی مدت
  • تزریق بیشتر از اندازه مورد نیاز ژل
  • ایجاد عفونت در قسمت تزریق شده
  • تغییر رنگ در قسمت‌های تزریق شده
  • جا به جا شدن ژل در زیر پوست
  • گلوله شدن و جمع شدن ژل در زیر پوست به شکل کیست
  • ناراضی بودن از نتیجه‌ی تزریق ژل

این موضوع که شما نیاز به تخلیه ژل دارید یا خیر بر عهده پزشک است. البته نظر پزشک در تمامی روش‌های سلامتی و زیبایی حتی لیزر موهای زائد بر نظر و خواست شما اولویت دارد. پیشنهاد می‌شود تمامی این روش‌ها را زیر نظر پزشک انجام دهید و از انجام آن‌ها در موقعیت‌ها و افراد غیراستاندارد مثل سالن‌های زیبایی و آرایشی خودداری کنید.

🌸 همچنین بخوانید: هیدروفیشیال چه کاربردی دارد و برای چه کسانی مناسب است؟

قبل از تخلیه ژل چه اقداماتی انجام دهیم؟

اگر شما قصد دارید که تخلیه ژل انجام دهید باید با اقداماتی که قبل از آن باید رعایت کنید، آشنا شوید. اول از همه اینکه به پزشک متخصص مراجعه کنید تا به صورت کامل معاینه شوید. هر نوع سابقه‌ی بیماری یا حساسیت دارویی را به پزشک اطلاع دهید. در زمانی که برای تخلیه مراجعه می‌کنید هیچ نوع آرایش و مواد اضافی روی پوست نداشته باشید. همچنین همه اطلاعات در مورد نوع ژل، میزان تزریق آن و … را به صورت دقیق با پزشک در میان بگذارید.
از 5 روز قبل از تخلیه ژل پیشنهاد می‌شود مصرف داروهای آسپرین،ایبوپروفن، ویتامین، امگا و … را قطع کنید.

اقدامات بعد از تخلیه ژل

اقدامات بعد از تخلیه ژل

بعد از اینکه تخلیه ژل را انجام دادید بهتر است یک سری از مراقبت‌ها را نیز انجام دهید که البته این موضوع به نوع ژل و روش تخلیه آن بستگی دارد.
معمولا بعد از تخلیه ژل نیازی به گذراندن دوره نقاهت نیست و فرد می‌تواند به روتین زندگی خود برگردد. اما نکاتی که باید رعایت کند عبارتنداز عدم استفاده از قرص آسپرین تا 48 ساعت، کمپرس یخ و سرد برای جلوگیری از هر نوع کبودی، عدم نوشیدن فرآورده‌های الکی به مدت دو هفته، عدم استفاده از لوازم آرایشی از 12 تا 24 ساعت، عدم حضور در سرما یا گرمای شدید به خصوص عدم حضور در جلوی آفتاب و … است.
اما در صورتی که بعد از انجام تخلیه ژل با واکنش و حساسیت‌های شدید بدن خود رو به رو شدید بهتر است در اسرع وقت به پزشک خود مراجعه کنید.

🌸 همچنین بخوانید: عوارض ژیلت برای پوست؛ بررسی عوارض آن که باید بدانید!

نکات حیاتی که باید درباره تخلیه ژل بدانید!

شاید باید خودتان فکر کنید که این کار را می‌توان در منزل انجام داد، اما ما در این مطلب می‌خواهیم به شما بگوییم که هرگز نباید این کار را در منزل و بدون نظر پزشک انجام داد. درست است که این عمل یک عمل بسیار ساده است اما اهمیت آن بسیار زیاد است و هر اشتباهی در آن می‌تواند به بافت و عصب‌های صورت شما آسیب برساند و زیبایی شما را از بین ببرد. پس انجام هر نوع ریسکی در این زمینه اشتباه است.
یکی دیگر از موضوعاتی که باید حتما به آن توجه کنید میزان تزریق ژل است. گاهی بیمار با اصرار و پافشاری تمایل دارد حجم بیشتری از میزان مورد نیاز ژل را تزریق کند و در این مورد به توصیه‌های پزشک توجه نمی‌کند که این موضوع باعث غیرطبیعی شدن فرم صورت و پشیمانی بیمار می‌شود که برای رفع آن باید تخلیه ژل انجام شود.
امروزه تلاش‌های زیادی برای زیبایی و سلامتی پوست و مو انجام می‌شود که هر کدام از آن‌ها مزایا و معایب مخصوص به خود را دارند. مثلا کربوکسی تراپی یکی از روش‌های جوانسازی پوست به شکل غیر تهاجمی است که بسیاری افرادی آن را بهتر از روش‌هایی مثل میکرودرم ابریژن می‌دانند. اما بررسی این موضوع که واقعا کدام یک از این روش‌ها بهتر است یا نه فقط بر عهده پزشک متخصص است. پزشک با بررسی نوع پوست و مو، بررسی سن، سابقه‌ی بیماری‌های مختلف، بررسی میزان آلرژی و حساسیت به مواد و داروی خاص و … بهترین روش را به شما پیشنهاد می‌شود که بهتر است به نظر پزشک احترام بگذارید تا در آینده دچار مشکل نشوید.

🌸 همچنین بخوانید: ترماژ چیست؟ بررسی روش های جوانسازی مدرن!

روش های تخلیه ژل

روش های تخلیه ژل

در بالا به فرآیند تخلیه ژل اشاره کردیم. اما به این موضوع توجه کنید که چند روش برای تخلیه ژل وجود دارد که بنا به موضوعات مختلفی مثل نوع ژل، دلایل تخلیه ژل و … مشخص می‌شود که از چه روشی استفاده کنید. در ادامه این روش‌ها را با هم بررسی می‌کنیم.

تخلیه ژل با سوزن

تخلیه ژل با استفاده از سوزن یکی از روش‌های تخلیه کردن ژل در مواقعی است که غلظت کمی از ژل تزریق شده باشد. این روش تخلیه روش نسبتا ساده‌ای است که از طریق آن مایع ژل خارج می‌شود.

تخلیه ژل با جراحی

یکی دیگر از روش‌های تخلیه ژل با استفاده از جراحی است. این روش را برای مواردی استفاده می‌کنند که ژل تزریق شده از جنس سیلیکونی و بادوام باشد. در این روش پزشک در ابتدا با بی حس کردن ناحیه مورد نظر، درد را در بیمار به حداقل می‌رساند. سپس با برش دادن، ژل تزریق شده را خارج می‌کند و سپس بخیه می‌زند. نگران بخیه نباشید زیرا بعد از جراحی، رد بخیه‌ها باقی نمی‌ماند.

🌸 همچنین بخوانید: لیزر اربیوم و مزایا آن، از روش های جوانسازی چه میدانید؟

تخلیه ژل با سونوگرافی

اگر بعد از تزریق ژل کیست یا توده‌های سفت ایجاد شده باشد باید برای رفع آن در ابتدا سونوگرافی انجام شود. پزشک متخصص بعد از مشاهده نتایج سونوگرافی تشخیص می‌دهد که آیا ژل باید از طریق پوست خارج شود یا از طریق دهان. معمولا این روش را برای موضوعاتی که ژل به صورت عمیق تزریق شده است استفاده می‌کنند.

تخلیه ژل با آنزیم

اما یکی از مهم‌ترین و پرطرفدارترین روش‌های تخلیه ژل مربوط به روش تخلیه با استفاده از آنزیم است. در این روش آنزیم هیالورونیک اسید که سازگاری بسیار بالایی با بدن دارد به محلی که قبلا ژل در آن تزریق شده، تزریق می‌کنند. در واقع این ماده حلال ژل تزریق شده است و با حل شدن در آن خاصیت ژل را از بین می‌برد. بعدا هیچ نیازی به خارج کردن آنزیم وجود ندارد زیرا این آنزیم با بدن سازگاری کامل دارد و جذب بافت‌های پوستی می‌شود. به همین دلیل است که اکثریت افراد تمایل دارند از این روش برای تخلیه کردن ژل استفاده کنند.
در آخر به این موضوع توجه کنید که تشخیص روش مناسب برای خروج ژل از بدن کاملا بر عهده پزشک است و شما تنها می‌توانید تمایل خود در این مورد را بیان کنید.

🌸 همچنین بخوانید: لیفت با نخ بهتر است یا هایفو؟ هر آنچه باید درباره جوانسازی بدانید!

عوارض تخلیه ژل چیست

اگر بخواهید در مورد عوارض تخلیه ژل بدانید باید گفت که این عمل به فاکتورهای زیادی مثل میزان تزریق، محل تزریق، سابقه‌ی بیماری، پزشک متخصص و … بستگی دارد. امروز یکی از استاندارترین و پرطرفدارترین نوع ژل، ژل هیالورونیک اسید است. تخلیه این ژل‌ها از طریق آنزیم انجام می‌شود.
از جمله عوارض تخلیه ژل می‌توان به کبودی و ورم در ناحیه تخلیه شده اشاره کرد. این موضوع را به خاطر بسپارید که یکی از مهمترین مواردی که در زمینه تخلیه ژل باید درست انجام شود تخمین دوز صحیح است که توسط پزشک مشخص می‌شود. اگر کمتر از میزان مورد نیاز را تزریق کند به جلسات دیگری برای تخلیه و برداشتن ژل نیاز است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *